Khamis, 18 April 2013

Hukum LIKE gambar yang tidak menutup aurat



Jawab !! Tak jawab berdosa , jawab gatal ! Akeke , cemano tuu ..Tetiba hari ni rasa nak update pasal Hukum LIKE gambar yang tidak menutup aurat di Facebook or laman sosial lain . Paling femes pon facebook lahh ..Sudah terang lagi bersuluh Hukumnya HARAM .

Tengok tu ! Ambil perhatian !

Haaa, HARAM LIKE gambar orang yang tidak menutup aurat sebab menggalakkan seseorang untuk upload lebih banyak gambar yang tidak menutup aurat .Jangan ambil mudah perkara ini sebab Orang yang upload gambar tak tutup aurat memang berdosa , Kita yang LIKE gambar tu pon akan berdosa ! Memang aku pon ada like gambar artis-artis yg tak tutup aurat . Taubaatt ! Akeke .. Dont play play . Muahaha

Sekarang nih ramai dah artis artis yang dah berhijab .Antaranya Shila Amzah , Sharifah Aleya ,Abby Abadi , Yatt , Irma Hasmie , Raja Farah , and paling aku suka Diana Amir . Entah kenapa .. heehaa .. 
Aku ada terjumpak status dekat FB by Ustaz Azhar Idrus aka UAI . Maybe lawak jenaka UAI kot

Pakai tudung tak wajib , tapi menutup aurat yang wajib .





Tiada ulasan:

Catat Ulasan